Kävin eilen äidin kanssa katsomassa hänelle uutta pyörätuolia Koskelan apuvälinelainaamossa, koska äidin pää ei enää istuessa tahdo pysyä pystyssä ja istuminen tuottaa tuskaa jo pian. Siksi korkeaselkäinen ja niskatuellinen pyörätuoli on hänelle tarpeen. Paikalla kävi ilmi, että uudessa tuolissa selkänojaa voi kallistaa paljon taaksepäin ja jalkatukia voi nostaa eteenpäin ja koko kehikkoa voi kallistaa. Näin istuja saa itselleen mukavan asennon. Hieno homma, Ja hieno homma, että vempaimen saa ilmaiseksi pitkäaikaislainaan. Minä maksan mielelläni veroja.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Palvelu oli Koskelassa hyvin ystävällistä ja asiantuntevaa. Sain tietää, että makuuhavapatjasta olisi apua äidin tapauksessa, koska hän on 95 prosenttia ajastaan vaakatasossa. Senkin saa pitkäaikaislainaan.

 

Hyvä mutta raskas reissu äidille. Hän oli aivan uupunut sen jälkeen ja nukkui seuraavan päivän melkein kokonaan. Kesällä tullut infarkti vei entisiä vähäisiä voimia. Mutta onneksi hän on ahdistuksistaan huolimatta usein kiitollinen pienestäkin avusta.

 

Veikko

Äijäjoogin päiväkirja blogina: http://aijajoogi.vuodatus.net/

Äijäjoogien nettisivut: www.aijajooga.fi